AddThis

| More

Δευτέρα 17 Αυγούστου 2009

31/07/09(επιστολή 29/07/09-20η μέρα)νέα επιστολή του Θοδωρή Ηλιόπουλου: σοβαρός κίνδυνος για την ζωή του

Συνεχίζεται η απαράδεκτη κράτηση του Θοδωρή Ηλιόπουλου παίρνοντας μάλιστα επικίνδυνη διάσταση, καθώς εγκυμονεί πλέον σοβαρότατο κίνδυνο για την υγεία του και για την ίδια του τη ζωή. Στο πρόσωπο του αγωνιστή επιχειρείται να τρομοκρατηθεί και να χτυπηθεί τόσο το παρελθόν του κινήματος του Δεκέμβρη όσο κυρίως το μέλλον των αγώνων των εργαζομένων και της νεολαίας

Ή στάση του αντιδραστικού συνασπισμού εξουσίας (ΝΔ - ΠΑΣΟΚ - ΛΑΟΣ - ΜΜΕ) επιβιβεβαίωνει την προσπάθεια αυταρχικής θωράκισης του κράτους και του κεφαλαίου. Η στάση όμως του Θοδωρή Ηλιόπουλου επιβεβαιώνει και δείχνει με τον πιο σαφή τρόπο, το δρόμο του ανυποχώρητου αγώνα.

Η έμπρακτη αλληλεγγύη τόσο μέσα από την ανάπτυξη μαζικών αγώνων των εργαζομένων, όσο και από την ίδια τη μαζικοποίηση του κινήματος αλληλεγγύης, είναι πλέον μονόδρομος!!!

Απαιτείται εγρήγορση και άμεση απάντηση!!!

31/07/2009

nkapatras.blogspot.com

------------------------------------------------------------------------------
Παρά την σύσταση της γιατρού του Θοδωρή Ηλιόπουλου, την σύσταση των δικηγόρων του αλλά και κλιμακίου δικηγόρων στην Διεύθυνση των Φυλακών Κορυδαλλού για τη άμεση παραπομπή του σε χώρο αυξημένης φροντίδας, ο Θοδωρής Ηλιόπουλος μέχρι και σήμερα παραμένει δέσμιος των «τυπικών διαδικασιών» περιμένοντας να αποφανθούν οι υπεύθυνοι για την εξέλιξη της πορείας της υγείας του.

Εντωμεταξύ, εξαντλημένος πια, υποβάλλεται καθημερινά σε μετρήσεις ζαχάρου, βάρους και πίεσης που όμως δεν αρκούν για τη παραπομπή του στο νοσοκομείο των φυλακών παρά το ότι βρίσκονται σε επικίνδυνα χαμηλά επίπεδα και με το σωματικό του βάρος να έχει φτάσει πλέον τα 53 κιλά.


Επιστολή του Θοδωρή Ηλιόπουλου

Το ημερολόγιο δείχνει 29 Ιουλίου του 2009.
Βρίσκομαι στην 20η μέρα απεργίας πείνας, φανερά εξαντλημένος και νευριασμένος με το νοσοκομειακό σύστημα των φυλακών. Όλοι τάχα μου ενδιαφέρονται για μένα, για τη ζωή του συνανθρώπου τους, μα κανείς δεν έχει φροντίσει, «δεν έχει την αρμοδιότητα» να γίνουν όλες οι απαραίτητες εξετάσεις ώστε να μεταφερθώ στο νοσοκομείο των κρατουμένων.

Η καθημερινή ταλαιπωρία των εξετάσεων καταβάλει ολοένα τον οργανισμό μου ιδίως δε, η χθεσινή που με βρήκε στο πέρα δώθε επί 2μιση ώρες, ώστε να εξεταστούν τα ζωτικά μου όργανα και να παραπεμφθώ σε εξετάσεις αίματος.
«είμαι σε πρώτη προτεραιότητα για αυτές».
Θα πραγματοποιηθούν τη Δευτέρα 3 Αυγούστου, όταν θα βρίσκομαι ήδη στην 25 ημέρα απεργίας πείνας…
Παρότι που καίω πλέον μυϊκό ιστό και η πίεση και το ζάχαρο μου βρίσκονται σε πολύ χαμηλά επίπεδα.
Βέβαια το ότι κρατιέμαι στα πόδια μου, που η ψυχή μου ξέρει πως, θάβεται από κακεντρέχειες του τύπου: «αυτός τρώει κρυφά»

Εις το επανιδειν

Θοδωρής Ηλιόπουλος
Από τα νεκροσέντονα των Δικαστικών Φυλακών Κορυδαλλού

πηγή:
νεολαια Κομμουνιστικη Απελευθερωση Πατρας

0 Comments: